Organisatieopstelling

Familieopstelling


Voetreflexzonetherapie

Profiel

Naast mijn dagelijks werk bij verschillende organisaties heb ik mijn ervaringen, kennis en vaardigheden ook op een andere manier ingezet door in 1998 een eigen praktijk voor Voetreflexzonetherapie op te zetten. Mijn eigen praktijk sterkte mij in mijn interesse en belangstelling voor anderen. Het onderhouden en aangaan van steeds weer nieuwe contacten, het stimuleren van anderen en daar een ‘luisterend oor’ voor zijn.

In de ruim 15 jaar dat ik als therapeut werkzaam ben heb ik anderen kunnen helpen zich bewust te worden van bepaalde klachten. Voetreflexzonetherapie werkt ontspannend en helend. Maar kan ook inzicht geven in het waarom van bepaalde klachten.

In 2012 kwam ik in aanraking met Familieopstellingen. Ik werd gegrepen door de wijze waarop deze methode mij inzicht gaf. Zodanig dat ik besloot door te gaan en zelf de opleiding te volgen voor begeleider.

Inmiddels ben ik zelfstandig begeleider voor zowel familie- als organisatieopstellingen. En ik merk dat bepaalde klachten waarmee mensen via de voetreflexzonetherapie bij mij komen inzichtelijk kunnen worden gemaakt met een familieopstelling. In de praktijk blijkt dit een mooie combinatie te zijn, vertrouwd en integer.

Elisabeth’s home: thuiskomen bij jezelf